Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

HTC Desire X reparatie in Den Haag doet u bij specialist TouchFix

HTC Desire X reparatie in Den HaagTouchFix in Den Haag biedt snel en goedkoop HTC Desire X reparatie aan. Wij zijn jarenlang de specialist in Den Haag in het repareren en het leveren van onderdelen voor de HTC Desire X, HTC Desire S en andere HTC modellen. Voor snelle reparatie en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw HTC Desire X reparatie is er al vanaf 29,95 euro. Wij bieden professionaliteit, garantie, zijn goedkoop en repareren snel terwijl u wacht. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: HTC Desire X gals reparatie, het repareren van uw HTC Desire X touchsreen en het herstellen van uw smartphone waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw HTC in Den Haag. Wacht enkele minuten in onze winkel met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

Maak online een afspraak om uw HTC snel te laten repareren of bestel online uw onderdelen

TouchFix heeft vele jaren ervaring in het repareren en vervangen van glasplaatjes en andere onderdelen voor Nokia's en andere telefoons. Een reparatie duurt gemiddeld niet langer dan een half uur en kan plaatsvinden waar u dat wenst. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw telefoon naar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina

 

Alle reparaties voor HTC

Alle onderdelen voor HTC