• Winkel in Den Haag
 • Originele onderdelen
 • Met en zonder afspraak
 • Transparante prijzen
 • Disclaimer

  Alle informatie op deze website is door TouchFix met zorg samengesteld. Ondanks dat wij dit zo actueel en nauwkeurig mogelijk proberen te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Ongeautoriseerd gebruik van onze content of delen hiervan, maken inbreuk op onze intellectuele rechten.

  TouchFix kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige fouten die voortkomen uit onze website, ook niet voor enige gevolgschades voor alle informatie die op onze website wordt gedeeld.

  Alle merken die worden benoemd op deze website zijn niet gelieerd aan TouchFix. Wij vertegenwoordigen deze merken ook niet.

  iPhone®, iPod® en iPad® zijn handelsmerken van Apple, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun corresponderende eigenaars.

  TouchFix is ​​geen door Apple geautoriseerde serviceprovider wanneer TouchFix claimt originele onderdelen te kopen, serviceonderdelen te gebruiken bij reparaties of in producten, reparaties uit te voeren met behulp van tools, systemen en diagnoses van Apple of reparaties uit te voeren die voldoen aan de kwaliteit van Apple. Zie: https://support.apple.com/repair/verify-repair-provider?storeid=I7532931

  TouchFix is geen geautoriseerde reparateur voor merken zoals op onze website zijn vermeld. TouchFix neemt na reparatie wel de fabrieksgarantie over.

  Apple Independent Repair Program (Onafhankelijke reparatieverstrekker):
  Onafhankelijke reparatieverstrekker (TouchFix B.V.) is geen door Apple erkende serviceprovider, maar een erkend onafhankelijke reparateur. Indien het onderdeel geen ‘genuine Apple’ betreft, stemt de klant ermee in om voor reparatie gebruik te maken van niet-officiële of gebruikte Apple-onderdelen. Schade veroorzaakt door producten van derden kan worden uitgesloten van de Apple-garantie. Reparaties die worden uitgevoerd door een onafhankelijke reparatieverstrekker zijn uitgesloten van Apple’s garantie en de onafhankelijke reparatieverstrekker zorgt voor zijn eigen garantiedekking voor zijn reparatie.
  Lees ook: https://support.apple.com/nl-nl/irp-program

   

Touchfix medewerkers
icon:check Afspraak ingepland!

De afspraak op is succesvol ingepland. Tot dan!

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice op 070 - 20 60 103

Plan direct een afspraak met één van onze experts

Gegevens invullen