Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Zakelijk

Reparaties voor organisaties, ook op locatie

Als onderneming wilt u graag de productiviteit van uw medewerkers maximaliseren. Een smartphone of tablet is hier een geschikt hulpmiddel voor, maar is wel een flinke investering. Het is dan ook zonde als de productiviteit terugloopt wanneer een smartphone of tablet stuk gaat.

TouchFix biedt u zakelijke diensten waar u op kunt vertrouwen, zodat u een apparaat kunt laten repareren, in plaats van een nieuwe aan te hoeven schaffen. Wij bieden verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw behoefte:

  • Het apparaat opsturen en laten repareren
  • Langskomen op ons kantoor voor een reparatie, klaar terwijl u wacht
  • Reparatie bij u op locatie, wanneer het u uitkomt

Distributie voor doorverkoop aan derden

Indien u zelf reparaties wenst uit te voeren, of onderdelen door wilt verkopen aan derden, kunt u gebruik maken van onze betrouwbare inkoopkanalen om uw producten aan te schaffen. Wij kunnen u snel voorzien van producten en praktijkervaring om direct mee aan de slag te kunnen. Uiteraard gaat dit gepaard met scherpe staffelprijzen.

Natuurlijk staan wij u graag te woord over de vele mogelijkheden, en bekijken wij iedere situatie als een unieke kans voor zowel uw als onze onderneming. Om contact met ons op te nemen, kunt u gebruik maken van de informatie op de contact-pagina.