• Winkel in Den Haag
 • Originele onderdelen
 • Met en zonder afspraak
 • Transparante prijzen

Samsung Galaxy A40 SM-A405F

Mogelijke reparaties:

Wissen

Staat jouw reparatie er niet tussen of weet je niet precies wat er kapot is? Vraag het onze experts!

Reparatie Samsung Galaxy A40

Heb jij een Samsung Galaxy A40 en is deze beschadigd? Zit er een barst in het scherm, je kan niets meer zien op je scherm of over je hele scherm zitten vlekken of strepen?

Bij TouchFix ben je dan aan het juiste adres voor een Samsung Galaxy A40 scherm reparatie. Is jouw Samsung Galaxy A40 scherm kapot dan is het van belang de je er niet te lang mee blijft rondlopen. Bij ons is het mogelijk om dezelfde dag nog langs te komen voor bijna alle reparaties. De Samsung Galaxy A40 scherm reparatie zal door onze reparateurs veilig en snel worden uitgevoerd. Omdat zij jaren van kennis en vaardigheid hebben opgebouwd doen ze dit binnen no-time. Als jij jouw toestel dan weer komt halen na de Samsung Galaxy A40 scherm reparatie kan je weer met een gerust gevoel richting huis met een als nieuw uitziende Samsung Galaxy A40.

 

Samsung Galaxy A40 scherm reparatie 

Als jij bij ons je Samsung Galaxy A40 scherm reparatie laat uitvoeren zal jouw Samsung Galaxy A40 niet lang van je zijde verwijderd zijn. Binnen maximaal 120 minuten zal jij jouw Samsung Galaxy A40 weer mee naar huis kunnen nemen. Wanneer onze experts een Samsung Galaxy A40 scherm reparatie uitvoeren doen zij ook direct een volledige check om te kijken of alles weer helemaal in orde is. Je kan er vanuit gaan dat met alle kennis en ervaring van onze reparateurs jouw Samsung Galaxy A40 scherm reparatie snel en veilig zal plaatsvinden. Dit allemaal om jou straks met als nieuw uitziende Samsung Galaxy A40 op huis aan te laten gaan.

 

Originele onderdelen

Bij alle reparaties die wij bij TouchFix uitvoeren gebruiken wij uiteraard uitsluitend originele onderdelen. Dat geldt ook voor de Samsung Galaxy A40 scherm reparatie. Meer hierover kun je op onze website lezen.

 

Garantie periode

Natuurlijk werken wij ook met een garantie periode. De garantie periode die je krijgt bij een Samsung Galaxy A40 scherm reparatie is maar liefst 3 maanden. Deze garantie periode van 3 maanden krijg je op het vervangen onderdeel en de reparatie. Dat betekend dat wanneer je merkt dat het probleem toch niet is opgelost of dergelijke dan kun je gewoon terug komen voor jouw Samsung Galaxy A40 scherm. De garantie periode zal niet gelden wanneer er val, stoot, water of andere gebruiker schade wordt gevonden bij jouw Samsung Galaxy A40. Meer weten over onze garantie periode? Klik hier

 

 

Meer Samsung Galaxy A40  Reparaties

Bij TouchFix voeren wij nog veel meer reparaties uit dan alleen de Samsung Galaxy A40 scherm reparatie. Deze reparatie kunnen zijn:

 • Facial recognition sensor vervangen
 • Selfie camera vervangen
 • Software herinstalleren.
 • Accu vervangen
 • Volumeknoppen vervangen

Voor meer informatie over alle Samsung Galaxy A40 reparaties, klik hier.

 

Je Samsung Galaxy A40 brengen of opsturen?

Meteen jouw Samsung Galaxy A40 langs brengen voor de Samsung Galaxy A40 scherm reparatie? Een afspraak kan direct gemaakt worden via onze website. Wil jij toch liever geholpen worden door één van onze experts, stuur ons dan een mail.

Omdat wij veel reparaties vrijwel direct kunnen uitvoeren ben je ook welkom om zonder afspraak langs te komen in ons filiaal. Wij zijn gevestigd aan de Loosduinse Hoofdstraat 184 in Den Haag.

Is het voor jou niet mogelijk om langs te komen in ons filiaal? Wij kunnen je ook hiermee helpen door ervoor te zorgen dat je pakket wordt opgehaald, of je kan zelf je Samsung Galaxy A40 naar ons opsturen. Hoe gaat dit in zijn werk? Klik hier

 

Heb je nog vragen neem dan contact op via 070-2060103 of [email protected]

onze experts
Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?
We helpen je graag direct verder.

Klanten over onze service!

Score 10/10

Bianca

28 mei 2024

Het is hier altijd goed!

Score 10/10

Iris Slave Taxidriver

27 mei 2024

Altijd fijn geholpen

Score 10/10

Gina Herlaar

27 mei 2024

Snel en goed geholpen

Score 10/10

mariska Brouwer

27 mei 2024

altijd goed!

Score 10/10

Michelle

27 mei 2024

Heel blij mee!

Score 10/10

Lida

24 mei 2024

Gered en opgelucht

Score 10/10

Jeremie

24 mei 2024

Ervaring is professioneel en snelle service

Score 10/10

Mario

23 mei 2024

Topservice

Score 10/10

Sherina

23 mei 2024

Uistekend

Score 10/10

gerda

22 mei 2024

Prima goede service

Daarom kies je voor TouchFix

 • Winkel in Den Haag
 • Originele onderdelen
 • Met en zonder afspraak
 • Transparante prijzen
Naar reparaties
Touchfix medewerkers
icon:check Afspraak ingepland!

De afspraak op is succesvol ingepland. Tot dan!

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice op 070 - 20 60 103

Plan direct een afspraak met één van onze experts

Gegevens invullen