Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

TouchFix voor goedkope, snelle en professionele iPad reparatie

iPad reparatie

 

TouchFix biedt snelle en goedkope iPad reparatie aan. Wij zijn jarenlang de specialist voor het repareren en leveren van onderdelen voor de de iPad. Voor snelle reparatie en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw iPad reparatie of smartphone reparatie vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix. Wij zijn  6 dagen per week open en u kunt terecht voor: iPad scherm vervangen, het repareren van uw iPad scherm en het herstellen van waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Apple iPad. Wacht enkele minuten in onze winkel met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

Maak online een afspraak, bestel online uw onderdelen of kom langs bij onze winkel in Den Haag.

TouchFix heeft vele jaren ervaring in het repareren en vervangen van glasplaatjes en andere onderdelen voor iPads en andere tablets. Een reparatie duurt gemiddeld niet langer dan een half uur en kan plaatsvinden waar u dat wenst. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw iPad naar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw toestel is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw apparaat. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.