Telefoon Waterschade? TouchFix Staat Klaar om te Helpen!

Telefoon Waterschade? TouchFix Staat Klaar om te Helpen!

Bij TouchFix begrijpen we dat ongelukken met water snel kunnen gebeuren. Of je nu een glas drinken over je toestel hebt laten vallen, je smartphone in de wc is gevallen, of je moeder per ongeluk je telefoon in de wasmachine heeft gestopt, waterschade kan ernstige problemen veroorzaken. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen!

Heb je last van waterschade aan je telefoon? Geen paniek! Bij TouchFix zijn we gespecialiseerd in het herstellen van smartphones met waterschade. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken om je telefoon grondig te reinigen en te repareren, zodat je snel weer bereikbaar bent. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom duizenden tevreden klanten ons beoordelen met een 9.9 uit 10!

Wat te doen bij waterschade?

 1. Stap 1: Verwijder het water aan de buitenkant van je toestel
  Haal je telefoon zo snel mogelijk uit het water en verwijder eventuele hoesjes. Droog de buitenkant van je toestel grondig af met een doek.

 2. Stap 2: Zet je smartphone direct uit
  Schakel je toestel onmiddellijk uit om kortsluiting te voorkomen. Zet het niet meer aan en laad het vooral niet op.

 3. Stap 3: Maak je smartphone zo droog mogelijk
  Verwijder de simkaart en eventuele SD-kaart uit je telefoon om zoveel mogelijk vocht te verwijderen.

 4. Stap 4: Maak een afspraak bij TouchFix
  Neem contact met ons op en plan een afspraak voor een professionele waterschade reparatie. Breng je toestel naar een van onze vestigingen voor een grondige inspectie en reiniging.

Het unieke reinigingsproces van TouchFix

Indien jouw toestel recentelijk in aanraking is gekomen met water of vloeistoffen, kunnen wij een reiniging uitvoeren. Let op! Er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn, hier krijg je dan een prijsopgave van. Het onderzoek kan soms langer dan 24 uur duren.

Waterschade succesvol gerepareerd

TouchFix heeft al vele iPhones, iPads, Samsungs en diverse andere smartphones met waterschade succesvol gerepareerd. De kans is groot dat we ook jouw toestel kunnen redden. Ons ervaren team doet altijd zijn uiterste best om je smartphone weer perfect werkend te krijgen.

Maak vandaag nog een afspraak en herstel je telefoon bij TouchFix!

Door deze stappen te volgen en gebruik te maken van onze diensten, kan TouchFix je helpen om je telefoon te redden van waterschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Lees wat onze klanten vinden

 • Lindsey
  30 mei 2024

  Top!
 • Bianca
  28 mei 2024

  Het is hier altijd goed!
 • Iris Slave Taxidriver
  27 mei 2024

  Altijd fijn geholpen
Touchfix medewerkers
icon:check Afspraak ingepland!

De afspraak op is succesvol ingepland. Tot dan!

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice op 070 - 20 60 103

Plan direct een afspraak met één van onze experts

Gegevens invullen