• Winkel in Den Haag
 • Originele onderdelen
 • Met en zonder afspraak
 • Transparante prijzen
 • ICT Beheer Den Haag
 • ICT Beheer Den Haag

  Uw ICT partner in Den Haag

  TouchFix is een samenwerking aangegaan met een partner om zo hoogwaardige ICT oplossingen te kunnen bieden naast de huidige dienstverlening. Na een zorgvuldige selectie zijn wij bij Smart2NetworX terecht gekomen.
  Nu kunnen wij daadwerkelijk een volledige werkplek oplossing bieden. Of het nu gaat om uw netwerk, computer of een kapot gevallen Microsoft Surface, wij kunnen nu alles aan.
  Smart2NetworX is geboren uit frustratie. U kent het wel, systemen die niet werken of alles mateloos ingewikkeld maken. Wij staan ervoor dat computer systemen voor U werken. Systemen horen te dienen aan de organisatie. Onze frustratie dat klanten met haar net nieuwe server toch niet de performance hebben verkregen als dat ze dachten, super snelle pc’s aangeschaft maar dan toch moeten werken op een gezamenlijke terminal server. Als dit ook uw frustratie is, dan hebben wij de oplossing voor u!

  Smart2NetworX maakt onderdeel uit van de PromTeg Groep die sedert 2006 actief is op het gebied van gebouwbeheersystemen, beveiliging en toegangscontrole. Doelstelling en filosofie van de PromTeg Groep is klanten ontzorgen middels het leveren van op maat gesneden producten en diensten. Binnen de PromTeg Groep hebben zich het afgelopen decennia diverse expertise en kennis centra ontwikkeld die vervolgens verzelfstandigd zijn in een aparte vennootschap. Zo zijn ondermeer PromTeg Services, ATS Benelux, Smart2Led, Smart2Cloud en Smart2NetworX opgericht.

  Op deze wijze kan aan onze klanten optimale service en diensten worden geboden omdat iedere vennootschap beschikt over eigen en vakgerichte expertise als kleine en flexibele organisatie, echter met de kracht onderdeel te zijn van een groter geheel. Een groot aantal van de werkzame collega’s zijn mede eigenaar van het bedrijf waarin zij werkzaam zijn, waarmee de betrokkenheid en binding met de klant en organisatie een extra stimulans krijgt. Naar de klant toe wordt de dienstverlening altijd vanuit één PromTeg bedrijf aangeboden ook al worden de diensten door meerdere bedrijven van de groep geleverd. Voor de klant dus “ Eén opdrachtnemer en één aanspreekpunt”.

  Zo bedient ieder bedrijf als onderdeel van de groep, klanten van één of meer collega bedrijven en daarnaast haar eigen klanten. Hiermee wordt de zelfstandigheid van iedere vennootschap vergroot en tevens de kwaliteit van de dienstverlening geborgd. De Smart2NetworX activiteiten zijn in eerste instantie gestart onder de vlag van Smart2Cloud. Door de sterke groei is recent besloten de activiteiten van Smart2Cloud te verdelen in twee specialismes. Smart2cloud zal alle telecom en VoIP oplossingen gaan bedienen en Smart2NetworX zal alle ICT diensten gaan bedienen.

  PromTeg bestaat inmiddels uit een groep van negen zelfstandige bedrijven met een jaaromzet die gegroeid is naar ruim € 10 miljoen en er zijn nu ruim 80 mensen werkzaam.

Touchfix medewerkers
icon:check Afspraak ingepland!

De afspraak op is succesvol ingepland. Tot dan!

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice op 070 - 20 60 103

Plan direct een afspraak met één van onze experts

Gegevens invullen