Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Xperia reparatie? Snelle en professionele oplossing!

Xperia reparatieTouchFix is specialist in Sony Xperia reparatie. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam in Den Haag en omgeving voor het repareren van uw Sony Xperia en het leveren van onderdelen voor Sony telefoons en tablets. Sony Xperia reparatie en bezorging van Sony Xperia onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel. Naast reparatie kunt u in onze winkel ook terecht voor accessoires zoals bumpers voor smartphones en tablets of hoesjes.

Sony Xperia reparatie service van TouchFix in helpt u verder. Nu uw Sony smartphone of tablet vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Sony Xperia smartphone of tablet. Wij zijn  6 dagen per week open en u kunt terecht voor: Sony Xperia scherm vervangen, het repareren van uw Sony Xperia scherm Sony camera reparatie en het herstellen van waterschade. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor Sony Xperia