Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Touchscreen Kapot: Professionele en Goedkope Reparatie

Een smartphone is een gebruiksobject. En hoe vaker u iets gebruikt, hoe eerder het stuk kan gaan.

Het is vervelend als uw touchscreen kapot gaat wanneer u deze laat vallen, maar het is nog vervelender als u lang moet wachten op een reparatie! Voorkom daarom lange wachttijden en hoge kosten bij uw servicepunt en kies voor de snelle service van TouchFix. Onze professionals repareren uw telefoon waar en wanneer u dat wilt. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op het kantoor van uw werk, of u stuurt het toestel via de pakketpost naar ons op.

Onze onderdelen zijn te allen tijde ruimschoots op voorraad en ook verkrijgbaar in de losse verkoop. Dit stelt u in staat om zelf uw telefoon te repareren. Ongeacht of u alleen het glasplaatje moet vervangen, of wellicht het gehele LCD-scherm. Ook bieden wij een ruim assortiment aan merken, zoals Apple, HTC, Samsung, Blackberry, Nokia en LG.

Om snel geholpen te worden, kunt u doorgaan naar de reparatie-pagina, of juist de onderdelen-pagina voor losse onderdelen. Voor al uw overige vragen staan wij u te allen tijde graag te woord. U vindt onze gegevens op de contact-pagina.