Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Goedkoop, snel en professioneel uw Sony Xperia scherm vervangen

Sony Xperia scherm vervangenSony Xperia scherm vervangen is de taak van TouchFix. Wij zijn jarenlang de specialist in het repareren en het leveren van onderdelen voor alle series van de Sony Xperia. Voor het snel vervangen van het glas van uw Sony Xperia en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw Sony Xperia smartphone reparatie kunt u al vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snelle laten repareren door TouchFix. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: Sony Xperia scherm vervangen, het repareren van uw Sony Xperia touchsreen en het herstellen van uw Sony smartphone of tablet bij waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Sony Xperia. Wacht enkele minuten in onze winkel in Den Haag met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

Alle reparaties voor Sony Xperia

Alle onderdelen voor Sony Xperia