Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Sony Xperia scherm vervangen met garantie en snelle service

Sony Xperia scherm vervangen in Den HaagSony Xperia scherm vervangen is de taak van TouchFix in Den Haag. Wij zijn jarenlang de specialist in Den Haag en omgeving in het repareren en het leveren van onderdelen voor alle series van de Sony Xperia . Voor het snel vervangen van het scherm van uw Sony Xperia en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw Sony Xperia scherm vervangen is er al vanaf 29,95 euro. Wij repareren professioneel, met garantie, goedkoop en snel. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt naast reparatie ook terecht voor onderdelen en accessoires. Ons assortiment accessoires is groot en compleet. Van bumpers tot hoesjes voor smartphones en tablets.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Sony Xperia. Wacht enkele minuten in onze winkel in Den Haag met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

Alle reparaties voor Sony Xperia

Alle onderdelen voor Sony Xperia