Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Sony Xperia scherm kapot? Kom nu voor snelle en goedkope reparatie

Sony Xperia scherm kapotTouchFix is specialist in reparatie wanneer uw Sony Xperia scherm kapot is. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam in Den Haag en omgeving voor het repareren van uw Sony Xperia en het leveren van onderdelen voor Sony telefoons en tablets. Sony Xperia scherm reparatie en bezorging van Sony Xperia onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel. Naast reparatie als uw Sony Xperia scherm kapot is bieden wij ook accessoires zoals bumpers voor smartphones en tablets of hoesjes.

Sony Xperia scherm reparatie service van TouchFix in helpt u verder. Nu uw Sony smartphone of tablet vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Sony Xperia smartphone of tablet. Wij zijn  6 dagen per week open en u kunt terecht voor: Sony Xperia scherm vervangen, het repareren van uw Sony Xperia scherm Sony camera reparatie en het herstellen van waterschade. Een kapotte telefoon : het kan iedereen overkomen.

Een barst in het scherm of helemaal geen beeld meer? De Wi-Fi kapot of een speaker die niet meer correct functioneert? Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina. Gelukkig is er een geschikte oplossing!

 

Alle reparaties voor Sony Xperia

Alle onderdelen voor Sony Xperia