Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Over ons

Techniek, economie en vriendschap,
de ultieme combo voor succes

Waarom dit bedrijf? Vrij simpel, waar heb je nog oer-Hollandse service onder het genot van een bakje koffie of een lekker frisje met een zeer grote kennis over techniek? Gewoon klaar terwijl je wacht, geen geouwehoer en service tot aan de deur.

Elke telefoon die wij repareren, behandelen wij als onze eigen telefoon. Het is immers het apparaat wat veel voor je betekent en tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Wij als jonge ondernemers hebben nog genoeg ideeën en ambities voor de toekomst, graag overtuigen wij u van onze kunde!

Youri Zuurendonk

Youri Zuurendonk

Bachelor of economics

Van jongs af aan heb ik altijd al interesse gehad in statistieken en financiën. Nadat ik mijn VWO diploma Economie en Maatschappij had afgerond leek het me een leuke uitdaging om een eigen onderneming te runnen. In 2010 voltooide ik mijn HBO studie Accountancy / Bedrijfseconomie. Vervolgens ben ik Laurens gaan helpen met het maken van mobiele telefoons, wat ertoe leidde dat ik in februari 2011 hem ervan overtuigde om ons huidige bedrijf TouchFix te starten.

Laurens van Rijn

Bachelor of Built Environment

Met altijd al een passie te hebben gehad voor techniek ben ik eerst begonnen met spelcomputers uit elkaar te schroeven, vervolgens mobiele telefoons. Dit leidde tot de start van een nieuw succes. Tijdens mijn opleiding HBO Civiele Techniek ben ik samen met Youri begonnen aan ons bedrijf TouchFix. Naarmate de studie vorderde groeide ons bedrijf. Begin 2012 ben ik afgestudeerd en sindsdien zijn wij continu bezig om dit succesvolle bedrijf te laten groeien naar een nog professioneler niveau, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Laurens van Rijn