Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Snelle en goedkope Lumia reparatie vindt u bij TouchFix

Lumia reparatie - TouchFixTouchFix biedt snel en goedkoop Lumia reparatie aan. Wij zijn jarenlang specialist in het repareren van smartphones en tablets. Wij leveren tevens kwalitatieve onderdelen voor de Lumia. Voor snelle reparatie van uw Lumia en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw Lumia smartphone of tablet reparatie vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: Lumia scherm vervangen, het repareren van uw Lumia scherm en het herstellen van waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Lumia. Wacht enkele minuten in onze winkel met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

TouchFix heeft vele jaren ervaring in het repareren en vervangen van glasplaatjes en andere onderdelen voor Nokia's en andere telefoons. Een reparatie duurt gemiddeld niet langer dan een half uur en kan plaatsvinden waar u dat wenst. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw telefoonnaar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.