Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Lumia 820 reparatie? Snelle en goedkope oplossing!

Lumia 820 reparatieTouchFix biedt snel en goedkoop Nokia Lumia 820 reparatie aan. Wij zijn jarenlang de specialist in het repareren en het leveren van onderdelen voor de Nokia Lumia 820, Nokia N8 en andere Lumia modellen. Voor snelle reparatie en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw Nokia Lumia 820 reparatie is er al vanaf 29,95 euro. Wij bieden professionaliteit, garantie, zijn goedkoop en repareren snel terwijl u wacht. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: Lumia 820 glas reparatie, het repareren van uw Lumia 820 touchsreen en het herstellen van uw smartphone waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Nokia Lumia. Wacht enkele minuten in onze winkel met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

Maak online een afspraak om uw iPhone glas reparatie snel te laten repareren of bestel online uw onderdelen

TouchFix heeft vele jaren ervaring in het repareren en vervangen van glasplaatjes en andere onderdelen voor Nokia's en andere telefoons. Een reparatie duurt gemiddeld niet langer dan een half uur en kan plaatsvinden waar u dat wenst. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw telefoon naar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.