Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Goedkope en snelle LG G2 scherm reparatie in Den Haag bij TouchFix

LG G2 scherm reparatie in Den HaagTouchFix in Den Haag is specialist in LG G2 scherm reparatie. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam voor het repareren van uw LG G2 en het leveren van onderdelen voor LG telefoons en tablets. LG G2 scherm reparatie en bezorging van LG G2 Smartphone onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

LG reparatie service van TouchFix in Den Haag helpt u verder. Nu uw smartphone vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix in Den Haag. Kom naar onze winkel en wacht met een kop koffie terwijl wij uw LG display repareren.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw LG smartphone. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: LG display vervangen, het repareren van uw LG touchscreen en voor het herstel van waterschade.

De reparatie kan plaatsvinden zoals u dat wenst: direct op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw phone naar ons opsturen via de pakketpost. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor LG

Alle onderdelen voor LG