Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Snel en goedkoop uw iPhone glas vervangen doet u bij TouchFix

iPhone glas vervangeniPhone glas vervangen is de taak van TouchFix. Wij zijn jarenlang de specialist in het repareren en het leveren van onderdelen voor alle modellen van de iPhone, iPad en iPod. Voor het snellen vervangen van het glas van uw iPhone en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw iPhone smartphone of tablet reparatie vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snelle reparatie door TouchFix in Den Haag. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: iPhone glas vervangen, het repareren van uw iPhone touchsreen en het herstellen van uw smartphone of tablet bij waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw iPhone. Wacht enkele minuten in onze winkel met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

TouchFix heeft vele jaren ervaring in het repareren en vervangen van glasplaatjes en andere onderdelen voor iPhones en andere telefoons. Een reparatie duurt gemiddeld niet langer dan een half uur en kan plaatsvinden waar u dat wenst. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw phone naar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.