Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Snelle en goedkope Huawei Ascend scherm reparatie bij TouchFix

Huawei Ascend scherm reparatieTouchFix is specialist in Huawei Ascend scherm reparatie. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam voor het repareren van uw Huawei Ascend en het leveren van onderdelen voor Huawei telefoons en tablets. Huawei reparatie en bezorging van Huawei Smartphone onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Huawei Ascend reparatie service van TouchFix helpt u verder. Nu uw smartphone vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix. Kom naar onze winkel en wacht met een kop koffie terwijl wij uw Huawei display repareren.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw Huawei Ascend smartphone. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: Huawei Ascend display vervangen, het repareren van uw Huawei Ascend touchscreen en voor het herstel van waterschade.

De reparatie kan plaatsvinden zoals u dat wenst: direct op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw phone naar ons opsturen via de pakketpost. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor Huawei Ascend Smartphones

Alle onderdelen voor Huawei Ascend Smartphones