Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

HTC One S reparatie goedkoop, met garantie en originele onderdelen

HTC One S reparatieTouchFix is jarenlang de specialist voor uw HTC One S reparatie. Voor uw HTC One S reparatie en alle onderdelen kunt u bij ons 6 dagen per week terecht. Snel uw HTC One S scherm vervangen, het repareren van uw HTC One S scherm en het herstellen van waterschade kunt u 6 dagen per week bij ons terecht.

Is uw HTC One S kapot, laat nu uw smartphone vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw HTC. Wacht enkele minuten in onze winkel terwijl wij uw telefoon repareren, uw scherm / glas vervangen of het herstel van waterschade. Wij leveren onderdelen en repareren smartphones van vele andere merken en types, dus niet alleen voor uw HTC, maar ook iPhone, Huawei of bijvoorbeeld Samsung.

TouchFix heeft vele jaren ervaring in het repareren en vervangen van glasplaatjes en andere onderdelen voor iPhones en andere telefoons. Een reparatie duurt gemiddeld niet langer dan een half uur en kan plaatsvinden waar u dat wenst. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw phone naar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor HTC