Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

HTC One reparatie nu snel, goedkoop en professioneel!

HTC One reparatieTouchFix is specialist in HTC One reparatie. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam voor het repareren van uw HTC One en het leveren van onderdelen voor HTC One telefoons en tablets. HTC One reparatie en bezorging van HTC One Smartphone onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

HTC One reparatie service van TouchFix helpt u verder. Nu uw smartphone vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix. Kom naar onze winkel en wacht met een kop koffie terwijl wij uw HTC Onedisplay repareren.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw HTC One smartphone. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: HTC One  display vervangen, het repareren van uw HTC One touchscreen en voor het herstel van waterschade.

 

De reparatie kan plaatsvinden zoals u dat wenst: direct op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw phone naar ons opsturen via de pakketpost. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor HTC