Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

HTC display vervangen nu goedkoop, snel en professioneel

HTC display vervangen HTC display vervangen is de taak van TouchFix. Wij zijn jarenlang de specialist in Den Haag in het repareren en het leveren van onderdelen voor alle series van de HTC. Voor het snel vervangen van het glas van uw HTC en bezorging van onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

Uw HTC display vervangen kan professioneel, met garantie, goedkoop en snel door TouchFix. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: HTC display vervangen, het repareren van uw HTC touchsreen en het herstellen van uw HTC smartphone of tablet bij waterschade.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw HTC. Wacht enkele minuten in onze winkel in Den Haag met een kop koffie, terwijl wij uw smartphone of tablet repareren.

Wij hebben een groot deel van de onderdelen van uw apparaat altijd op voorraad, en leveren spare parts ook los, zodat u deze zelf kunt repareren. Het repareren van uw telefoon is altijd nog vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor HTC