Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

HTC display reparatie is bij TouchFix professioneel en met garantie

HTC display reparatieTouchFix is specialist in HTC display reparatie. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam in Den Haag en omgeving voor het repareren van uw HTC en het leveren van onderdelen voor HTC telefoons en tablets. HTC display reparatie en bezorging van HTC onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel. Naast reparatie kunt u in onze winkel ook terecht voor accessoires zoals bumpers voor smartphones en tablets of hoesjes.

HTC display reparatie service van TouchFix in helpt u verder. Nu uw HTC of tablet vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw HTC smartphone of tablet. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: HTC display vervangen, het repareren van uw HTC scherm, HTC camera reparatie en het herstellen van waterschade. Een kapotte telefoon : het kan iedereen overkomen.

Een barst in het scherm of helemaal geen beeld meer? De Wi-Fi kapot of een speaker die niet meer correct functioneert? Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina. Gelukkig is er een geschikte oplossing!

 

Alle reparaties voor HTC