Binnenkort zullen wij een nieuwe website lanceren!

Goedkope en snelle HTC display reparatie in Den Haag bij TouchFix

HTC display reparatie Den HaagTouchFix is specialist in HTC display reparatie in Den Haag. Wij zijn jarenlang een gevestigde naam voor het repareren van uw HTC display en het leveren van onderdelen voor HTC telefoons en tablets. HTC display reparatie en bezorging van HTC Smartphone onderdelen kunt u met onze service weer snel beschikken over een zo goed als nieuw toestel.

HTC display reparatie service van TouchFix helpt u verder. Nu uw smartphone vanaf 29,95 euro professioneel, met garantie, goedkoop en snel repareren door TouchFix. Kom naar onze winkel en wacht met een kop koffie terwijl wij uw HTC display repareren.

Bestel online uw onderdelen of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw HTC smartphone. Wij zijn 6 dagen per week open en u kunt terecht voor: HTC display vervangen, het repareren van uw HTC display, HTC smartphone reparatie en het herstellen van waterschade.

 

De reparatie kan plaatsvinden zoals u dat wenst: direct op ons kantoor in Den Haag, bij u thuis of op kantoor, of u kunt uw phone naar ons opsturen via de pakketpost. Voor al uw vragen staan wij u graag te woord, onze gegevens vindt u op de contact-pagina.

 

Alle reparaties voor HTC